torna

Detall de la notícia

Imatge 3702295

Martí March s'ha reunit amb Mariano Jabonero, el nou secretari general de l'OEI

Jabonero li ha presentat el Pla d’Acció de la Organització dels Estats Iberoamericans per a l’Educació, Ciència i Cultura pel curs 2019-2020

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March s’ha reunit avui amb Mariano Jabonero, el nou Secretari General de la Organització dels Estats Iberoamericans per a l’Educació, Ciència i Cultura (OEI).

En la reunió d’avui a la Conselleria d’Educació i Universitat, Mariano Jabonero ha presentat a Martí March el Pla d’Acció de la OEI pel curs 2019-2020. Segons la OEI es tracta d’un pla d’acció a favor de les persones, el planeta i la prosperitat en un context en el que la globalització i la digitalització imposen profunds canvis i amb una nova Agenda per al Desenvolupament Sostenible.

La OEI és un organisme que des de fa 70 anys fa feina amb els ministeris d’Educació , Ciència i Cultura de tot Iberoamèrica a través de programes i projectes. Cooperen també amb altres organismes internacionals, fundacions, ONG, universitats i entitats públiques i privades.