torna

Detall de la notícia

Imatge 3694332

La Conselleria de Cultura col·laborarà per mitjà dels ajuts de l'IEB amb les representacions de "Mar de fons" a Menorca, Eivissa i Manacor

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports possibilitarà que l’espectacle “Mar de fons”, d’Iguana Teatre, es pugui representar a Menorca, Eivissa i Manacor, a través de la línia d’ajuts de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) de suport a la projecció exterior de les arts escèniques de les Illes Balears per a l'any 2019, que publica el BOIB avui dijous 7 de març de 2019.

La col·laboració de la Conselleria de Cultura amb les funcions de l’Auditori de Ferreries, Ca’n Ventosa d’Eivissa i l’Auditori de Manacor permetrà destinar una ajuda per tal que “Mar de fons”, un espectacle de grans dimensions i vuit intèrprets, viatgi en aquestes tres escenaris després de les funcions fetes al Teatre Principal de Palma.

"Mar de fons" és un espectacle d’Iguana Teatre coproduït amb el Teatre Principal de Palma i el Teatre Lliure de Barcelona. Va gaudir d’un gran èxit en les funcions programades a Palma, en què va exhaurir les entrades de totes les funcions abans de l’estrena.

L'obra reflexiona sobre el triomf del nacionalcatolicisme feixista i els seus efectes, emprant recursos molt diversos d’escenificació a partir de fragments de vida extrets de testimoniatges reals que podrien representar molta de gent. Ho fa pensant que, segurament, recuperar les veus oblidades, encarnar amb els nostres cossos les emocions perdudes, l’esperança, la por... ajudarà a entendre’ns una mica millor.