torna

Detall de la notícia

Imatge 3668443

Cerimònia de lliurament de diplomes DELF Escolaire i del segell Label FrancEducation a l'IES Son Rullan

Ahir, 21 de febrer, va tenir lloc per segon any consecutiu la cerimònia de lliurament de diplomes DELF Escolar als alumnes que varen superar aquestes proves de llengua francesa a la convocatòria de 2018. L’organització i coordinació de l’acte, que va tenir lloc a la sala d’actes de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, va anar a càrrec de tècnics del Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat i la directora de l’Alliance Française de Palma. Hi varen assistir la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda; el cònsol general de França a Barcelona, Cyril Piquemal; el cònsol honorari de França a Mallorca, Michel Magnier, i l’agregat de cooperació lingüística a Espanya del Servei de Cooperació Lingüística i Educativa de l’Ambaixada de França, Sébastien Portelli.

En total, eren 113 alumnes procedents de 12 centres de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera els convocats a l’acte de lliurament de diplomes DELF Escolar dels nivells A2, B1 i B2. En aquest sentit, durant el transcurs de l’acte dos alumnes de l’IES Son Rullan, Francisca Sastre i Gabriel Cáceres, varen intervenir en francès per donar a conèixer la seva experiència en l’estudi del francès i les proves DELF Escolar.

Segell Label FrancEducation a l’IES Son Rullan

L’acte va finalitzar amb l’entrega de la placa de reconeixement del segell de qualitat en l’ensenyament del francès Label FrancEducation a l’IES Son Rullan (Palma). La seva directora, Pilar Gayoso, va agrair el suport de les institucions, tant del Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat com de l’Alliance Française, i va donar l’enhorabona als alumnes. A més, també va destacar la feina feta pel professorat de francès del seu centre.