torna

Detall de la notícia

Imatge 3662341

Eivissa acollirà diumenge les finals d'edat escolar i campionat balear de Cros organitzades pel Govern

Les finals d'edat escolar i el campionat balear de Cros se celebraran aquest diumenge dia 10 de febrer a Eivissa. Hi participaran un total de 400 atletes de totes les Illes Balears i que competeixen en les diferents categories i es donaran cita al Club de Golf Ibiza.

Un dels objectius de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports és descentralitzar les finals balears, i així s'ha fet, organitzant les finals fora de Mallorca. 14 a Mallorca i 7 a Eivissa

Aquesta competició ha estat organitzada per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears amb la col·laboració del Consell d'Eivissa. La consellera d'Esports, Fanny Tur, el director insular d'Esports, Fernando Gómez, tècnic d'Esports del Consell d'Eivissa, Toni Suñer i el delegat de la Federació Balear d'Atletisme han explicat els detalls de l'esdeveniment aquest matí al Consell d'Eivissa.

La consellera Fanny Tur ha destacat que: "a través de les finals d'esport escolar, organitzades pel Govern amb l'ajuda del Consell, treballam també per inculcar als al·lots valors com el respecte, l'esforç i la dedicació". La consellera ha afegit que: "hem treballat en tots els àmbits per descentralitzar les activitats de Mallorca i en l'àmbit esportiu ha donat els seus fruits amb 14 finals que es fan a Mallorca, 7 a Eivissa i 1 a Formentera". Per la seva part, el director insular Fernando Gómez ha dit que: "vull agrair al Govern haver descentralitzat les finals esportives, i també a la delegació d'atletisme i a Toni Suñer per haver treballat perquè això fos possible. També al Club de Golf Ibiza per haver-nos deixat les instal·lacions perquè es puguin realitzar".