torna

Detall de la notícia

Imatge 3662344

El Govern continua amb el programa Posam Valors a l'Esport impulsant la formació als familiars dels esportistes

És la segona fase del programa i es treballa amb els pares i mares d’esportistes en edat escolar d’equips col·lectius

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports duu a terme a la ciutat esportiva Antonio Asensio del RCD Mallorca la primera sessió de seguiment del programa d'intervenció a famílies d'esportistes en edat escolar. Forma part de la segona fase del Programa Posam Valors a l'Esport impulsat pel Govern en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears (UIB). La primera va consistir en la formació de 500 tècnics de totes les Illes Balears, la qual va tenir un impacte sobre uns 10.000 esportistes.
 
En aquesta ocasió es fa amb les famílies dels esportistes de les categories alevins i infantils del RCD Mallorca, els quals reben assessorament a través de la tècnica de modelatge per a millorar el clima i l'entorn esportiu.
 
El programa de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General d’Esports i Joventut, ha impulsat 40 intervencions amb diferents clubs d'esports col·lectius de futbol, handbol, voleibol i bàsquet de les Illes Balears.
 
Aquestes intervencions en l’entorn familiar es divideixen en 3 parts: la primera és una reunió amb els pares i mares i la realització dels qüestionaris; la segona es registren els comentaris durant els partits, i la tercera, és la formació final amb els pares i mares, on s'analitzen els resultats. Aquesta tercera part és la que s’ha duit a terme avui per part de la UIB dins el marc del Programa Posam Valors a l’Esport del Govern.

Hi han assistit la consellera Fanny Tur, amb el director general d'Esports i Joventut, Carles Gonyalons, a més del conseller delegat del RCD Mallorca, Maheta Molango, i alguns jugadors, representants de la UIB i la Federació de Futbol de les Illes Balears.