torna

Detall de la notícia

Imatge 3662131

Primera sessió del curs per a l'habilitació d'assessors i avaluadors de competències professionals

El passat dimarts dia 5 de febrer va tenir lloc en el CEP de Palma Jaume Cañellas Mut la primera sessió presencial del curs d’habilitació per formar part com assessors o avaluadors a les convocatòries del procediment d’acreditació de competències professionals.

A aquesta primera sessió hi va assistir la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, la qual va incidir en la importància de la tasca que han de realitzar els futurs assessors i avaluadors de cara als ciutadans que poden ser uns excel·lents professionals però que no tenen cap mena de reconeixement oficial. A més, va fer especial incís en l’exigència dels mercats laborals d’incorporar treballadors amb un major nivell de qualificació professional. Finalment, agraí l’assistència i la participació de tots els inscrits al curs.

Per altra banda, el director de l’Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears (IQPIB), Joan Antoni Sancho va presentar la tutora del curs, Margalida Mas, i va explicar diferents aspectes tècnics del desenvolupament del curs, com els dies de les sessions presencials, el lloc de realització, l’obligatorietat d’assistència al 80 % de les sessions, la utilització del Moodle com a plataforma, etc.