torna

Detall de la notícia

Imatge 3660734

Presentació de la revista 'Quaderns d'Educació Contínua'

Ahir, dia 7 de febrer, va tenir lloc a Can Alcover (Palma) la presentació del número 39-40 de la revista Quaderns d’Educació Contínua, que edita l’Institut Paulo Freire. Hi intervingueren Maria F. Alorda, directora general de Formació Professional i Formació del Professorat; Pep Aparicio, professor de formació per a adults (FPA), membre de l’Institut Paulo Freire i editor de la revista; i Jordi Vallespir, professor de la Universitat de les Illes Balears.

Aquesta revista té vint anys de trajectòria i recull recerques i experiències relacionades amb el món de l’aprenentatge permanent. En aquest sentit, Maria F. Alorda va destacar la necessitat que els centres s’adaptin a una realitat cada cop més dinàmica i la necessitat d’articular, des de la Conselleria d’Educació i Universitat, la tasca d’organitzacions, entitats i persones vinculades a la intervenció en l’ampli camp de l’educació i formació de persones adultes.

Per la seva part, Pep Aparicio va voler posar en valor que aquesta és una revista que combina diferents punts de vista en relació a l’ensenyament de persones adultes, des de la perspectiva més teòrica a les experiències pràctiques, i que vol ser una eina per crear i reforçar xarxes relacionades amb l’aprenentatge permanent.