torna

Detall de la notícia

Imatge 3655714

Educació treu a licitació la construcció d'un gimnàs al CEIP Ses Salines

 

El projecte conta amb un pressupost de prop de 320 mil euros i un termini d’execució de sis mesos

La Conselleria d’Educació i Universitat continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres d’ampliació del CEIP Ses Salines amb la construcció d’un gimnàs, dos vestuaris i un petit magatzem amb un porxo.

Aquest projecte surt a licitació per prop de 320 mil euros i un termini d’execució de 6 mesos.

Projecte d’ampliació
L’ampliació suposarà dotar al centre de 225 m2 de superfície construïda addicional. A l’actualitat des de la planta superior s’accedeix a través d’una porta al final del passadís a la coberta del gimnàs i queda preparat per tal que al futur s’ampliïn les aules necessàries damunt el gimnàs.

Aquestes obres surten a licitació conforme a la nova Llei de contractes del sector públic, a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública. Una vegada s’han publicat, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació està cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) dins del programa Operatiu 2014-2020. 

 Cal recordar que és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.