torna

Detall de la notícia

Imatge 3648788

La Conselleria de Cultura col·labora per segon any en el festival de novel·la negra Febrer Negre

El festival de novel·la negra es durà a terme del 6 al 28 de febrer del 2019, a diverses localitzacions de Palma. La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics, dona suport a aquest festival per segona vegada. Enguany celebra la seva desena edició.

L'objectiu primordial d'aquest esdeveniment és difondre la novel·la negre, impulsat per Embat Llibres i Quars Llibres. Entre les diferents activitats, s'han programat presentacions de llibres d'aquest gènere, taules rodones, sessions de cinema negre en VOS i la IV Ruta Criminal.

La cloenda del festival serà un concert de jazz, el dia 28, al Club Jazz Voyeur, amb format de 'jam session', i on Rafa Martin crearà un còctel únic que anomenarà Febrer Negre per celebrar aquest desè aniversari.

Els autors protagonistes d'aquesta desena edició són Toni Hill, Margarida Aritzeta, Guillem Frontera, Laura Balagué, Sebastià Bennàsar, Félix J. Palma, Carlos Meneses i Àlex Martín.

El director de l'Institut d'Estudis Baleàrics, Francesc Rotger, i el responsable de l'àrea de literatura, Antoni Planas, formen part de la programació d'enguany. El director de l'IEB es farà càrrec de l'acte de presentació del llibre 'Tigres de cristal', de Toni Hill, dimecres 6 de febrer a les 18.00 h a la llibreria Quars. Per la seva banda, Antoni Planas participarà en la taula rodona 'Mallorca, els espies i la literatura' divendres 15 de febrer a la llibreria Embat a les 19.00 h.