torna

Detall de la notícia

Imatge 3639179

Plans de Formació General i Sectorial 2020

En el context actual, l'EBAP ha fet un esforç per a continuar oferint recursos d'aprenentatge al personal empleat públic i per adaptar-se a les circumstàncies del moment impulsant la formació no presencial.

La situació ens ha obligat a suspendre activitats presencials i posposar d'altres que ja estaven programades. Per això, en aquest segon període d'inscripció hem adaptat les propostes formatives per poder oferir més activitats en modalitat en línia de les previstes inicialment. L'esforç per adaptar-se a noves metodologies no presencials del nostre personal docent i tècnic ha fet possible oferir, en aquest segon termini, una àmplia oferta formativa a pesar de la suspensió obligada de totes les activitats presencials.

D'altra banda, per tal d’arribar al major nombre d’empleats públics, en les mateixes condicions d’igualtat, s’han modificat els següents punt de les instruccions (pendent de publicar en breu al BOIB):

  • Punt 2: el nombre de sol·licituds màximes permeses per persona per a cada pla (passa de 3 a 2 en el pla general; se manté 3 en el pla sectorial).
  • Punt 6: els criteris de selecció de l’alumnat (s’elimina la preferència del personal funcionari de carrera o laboral fix i, en substitució, s’incorpora un sistema de reserva de 50% per personal amb vincle fix i 50% per personal temporal. D’altra banda, també es puntualitza que la pèrdua de la situació de preferència per no haver renunciat en termini no preval sobre les reserves anteriors).

Clicau aquí per accedir a les instruccions dels plans.