torna

Detall de la notícia

Imatge 3637693

Formació per als mestres d'educació infantil i primària que seran coordinadors o tutors de pràctiques d'estudiants dels graus de mestre de la UIB (Mallorca, Menorca i Eivissa)

Ja s’ha obert el termini per inscriure’s a l’activitat de formació adreçada als  mestres d’educació infantil i primària que seran coordinadors o tutors de pràctiques d’estudiants dels graus de mestre de la UIB.  Aquesta formació, que tendrà lloc a Mallorca, Menorca i Eivissa, l’organitzen la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat i la Universitat de les Illes Balears dins el marc del Programa de Millora de la Formació Inicial dels estudis de mestre i de professorat de secundària.

Dins de les diferents accions que s’estan duent a terme a partir de les propostes d’un grup de treball mixt entre la Conselleria d’Educació i Universitat i la Universitat de les Illes Balears s’estan dissenyant formacions per impulsar i facilitar la tasca dels coordinadors de les pràctiques dels centres educatius de les Illes Balears i també dels tutors dels estudiants en pràctiques.

El curs per als mestres de primària començarà el proper dia 5 de febrer, mentre que el de mestres d’infantil començarà el dia 6 de febrer, ambdós a les 16.30 hores a l’aula de videoconferències de l’edifici Guillem Cifre de Colonya de la Universitat de les Illes Balears.

Aquesta acció formativa pretén oferir al professorat una actualització amb relació a la seva tasca de coordinació i tutorització d’estudiants en pràctiques. La proposta es fonamenta en l’acompanyament constructiu com a base per dur a terme un assessorament viable, eficaç i significatiu al futurs professionals de l’educació primària i infantil de les Illes Balears.

L’equip de formadors estarà format per Olga  Esteve i l’equip de professors del pràcticum de la facultat d’Educació. En coordinaran la formació la Dra. Maria Ferrer i el Dr. Adrià Muntaner.

Termini d’inscripció 

La inscripció s’ha de realitzar a través del Portal del personal del 23 al 30 de gener de 2019. 

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en els documents adjunts.