torna

Detall de la notícia

Imatge 3634621

Activitat de formació: "Educar i acompanyar l'alumnat de formació professional bàsica. Claus d'èxit i qualitat" (Eivissa i Formentera, Menorca i Mallorca)

Ja s’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Educar i acompanyar l’alumnat de formació professional bàsica. Claus d’èxit i qualitat”, un espai per conèixer i compartir recursos i bones pràctiques per facilitar la tasca educativa als programes de formació professional bàsica (FPB).

Aquesta activitat de formació, organitzada pel Servei de Normalització Lingüística i Formació, es durà a terme en el CEP d’Eivissa (també s’hi podran inscriure els docents de Formentera que compleixin els requisits), en el CEP de Menorca (seus de Ciutadella i de Maó) i en el CEP de Palma Jaume Cañellas Mut.

S’oferten 25 places per grup i la formació tindrà una durada total de 20 hores (4 d'aquestes hores seran a distància en el cas de la formació que tendrà lloc a Menorca i a Eivissa). La formació s’adreça primerament a professors tutors d’FPB i, després, a la resta de professors que imparteixen classe en aquests programes. Si queden places, s’oferiran a altres docents de formació professional.

Alguns dels continguts que s’hi tractaran tenen a veure amb actituds, eines i recursos específics per treballar amb l’alumnat d’FPB, l’organització de la tutoria i la millora de la convivència a les aules d’FPB. A més, es dedicarà un espai significatiu a mostrar i a compartir experiències d’èxit i bones pràctiques que actualment es desenvolupen a centres educatius de les Illes Balears.

Termini d’inscripció 

La inscripció s’ha de realitzar al Portal del personal. 

  •  del 14 al 28 de gener de 2019 (formació Eivissa i Formentera).
  • del 18 de gener al 3 de febrer de 2019 (formació Menorca i Mallorca).

 Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en els documents adjunts.