torna

Detall de la notícia

Imatge 3625651

"Música...i acció!", primer concert Simfojove de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears

La Conselleria de Cultura, a través de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears, oferirà el primer concert “Simfojove”. Serà divendres dia 11 de gener a les 20:00 h, al Palau de Congressos de Palma amb el títol “Música...i acció!”, d’entrada gratuïta.

La programació es compondrà de música de pel·lícules i videojocs que comptarà amb la presentació de Miquel Àngel Torrens i la direcció musical de Francisco Valero Terribas.

D’aquesta manera, la Conselleria de Cultura vol fer arribar la música a tots els sectors d'edats i també a tots els territoris de les Illes Balears. Aquestes iniciatives responen als objectius fixats al Pla de Cultura com és situar els hàbits i usos culturals en un lloc central de la vida quotidiana i ciutadana. També es pretén garantir que l'educació en les arts i la cultura tingui més rellevància, incentivar el seu interès en els processos culturals, així com enfortir i intensificar els vincles entre educació i cultura i afavorir i apropar la cultura i l’art a noves comunitats i nous públics.

El concert és gratuït i es podran recollir les entrades presentant el carnet jove o carnet d’estudiant a les oficines d'IBJOVE, punts d’informació juvenil, federacions esportives, seu de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears. Tot i que l’espectacle està dirigit als joves, és un concert obert a tots els públics. Per més informació: 971178937 / 971178949 / 971784912 o carnetjove@ibjove.caib.es

El públic podrà gaudir d’una programació espectacular amb música de: Indiana Jones, Harry Potter, Las Crónicas de Narnia, Jurassic Park, 007, Star Wars, Civilization IV, Superman i Piratas del Caribe.

Així, es pretén crear un espai per fomentar la música simfònica entre la joventut de les Illes Balears, aprofundint en els coneixements musicals fomentant i facilitant l’assistència en primera persona a un concert i generant així sinergies amb la societat. Mostrant totes les cares i possibilitats que pot oferir una Orquestra Simfònica.