torna

Detall de la notícia

Imatge 3612914

El Govern dota de quatre places més el Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

La Conselleria de Cultura del Govern de les Illes Balears ha dotat de dues places més el MAEF, una d’elles d’auxiliar de biblioteca i l’altra d’ordenança. Aquestes dues places se sumen a les dues aprovades l’any passat, d’aquesta manera en dos anys s’han augmentat quatre places. D'aquesta manera es compleix un dels objectius del Pla de Cultura que és la dotació progressiva de recursos adequats a partir de la revisió dels dèficits i necessitats a tots els nivells dels equipaments culturals que depenen del Govern.

El Museu Arqueològic és la institució que conserva, investiga i exhibeix les restes materials del passat històric de les illes d'Eivissa i Formentera.

El pressupost de la Direcció General de Cultura, de 25.341.517 euros, és el més elevat de la legislatura i suposa un increment respecte de 2018 (23.675.465 euros). Els set equipaments culturals que gestiona el Govern en són els màxims beneficiaris per tal de millorar-ne les instal•lacions i recursos de personal amb la creació de 5 noves places en total, 2 d’elles al Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera, d'aquesta manera el pressupost del MAEF creix un 9,38% aquesta any, passant de 870.970 a 897.938 euros.