torna

Detall de la notícia

Imatge 3611910

La Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears lliura 50 entrades per a nins i nines en situació de vulnerabilitat

La Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears ha lliurat 50 entrades per a l’espectacle Peter Pan a Andreu Grimalt, director de la xarxa per la inclusió social (integrada dins de l’European AntiPoverty Network), que es destinaran a nins/es en situació de vulnerabilitat de les entitats que formen part d’aquesta xarxa com: Creu Roja, INTRESS, Fundació Sant Joan de Déu, NAÜM, Grec, Fundació Patronat Obrer, Fundació IRES, Projecte Home i Caritas Mallorca.


Un pilar fonamental per la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears és el seu projecte social. És per això que l’Orquestra des de fa temps ha posat en marxa les línies d’actuació emmarcades dins el programa social de l’OSIB, convençuts de les possibilitats que ofereix la música en el desenvolupament de la societat, a través de competències socials, comunicatives, relacionals i mitjançant activitats de formació artística, d’educació emocional i de difusió cultural.

Aquestes iniciatives responen als objectius del Pla de Cultura de les Illes Balears que impulsa la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, com són fer de l’accés a la cultura i a la informació un dels eixos centrals i promoure la igualtat d’oportunitats en les activitats culturals i lúdiques que tinguin lloc a la comunitat autònoma.

La Simfònica de les Illes Balears ha d’estar a prop de la societat que representa. La seva música i els seus músics han d’apropar la música a tots els àmbits socials, conscients que la música és una eina fonamental en la transformació d’un territori.