torna

Detall de la notícia

Imatge 3610453

Convocatòria de subvencions per a la instal·lació de punts de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics, dins el marc de l'impost sobre estades turístiques de les Illes Balears (Convocatòria de lots)

Actuacions Subvencionables: Es creen 8 lots per a la instal·lació de punts de recàrrega ràpida d'accés públic a les diferents comarques de les Illes Balears:

— Lot 1: Palma.

— Lot 2: comarca de la serra de Tramuntana (Andratx, Banyalbufar, Bunyola, Calvià, Deià, Escorca, Esporles, Estellencs, Fornalutx, Pollença, Puigpunyent, Sóller i Valldemossa).

— Lot 3: comarca del Raiguer (Alaró, Alcúdia, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Inca, Lloseta, Mancor de la Vall, Marratxí, sa Pobla, Santa Maria del Camí i Selva).

— Lot 4: comarca del Pla de Mallorca (Algaida, Ariany, Costitx, Lloret de Vistalegre, Llubí, Maria de la Salut, Montuïri, Muro, Petra, Porreres, Sant Joan, Santa Eugènia, Santa Margalida, Sencelles, Sineu i Vilafranca de Bonany).

— Lot 5: comarques de Migjorn i Llevant (Campos, Felanitx, Llucmajor, ses Salines, Santanyí, Artà, Capdepera, Manacor, Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera).

— Lot 6: Menorca.

— Lot 7: Eivissa.

— Lot 8: Formentera.

S'haurà de presentar una sol·licitud independent per a cada lot, i serà subvencionable el projecte que obtingui la major puntuació del lot corresponent.

Beneficiaris: Poden ser beneficiàries d'aquestes ajudes les empreses i les associacions empresarials, amb qualsevol figura jurídica admesa per l’ordenament jurídic (persones físiques, persones jurídiques de dret privat i comunitats de béns), que duguin a terme la seva activitat en l’àmbit territorial de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

Presentació de sol·licituds: El termini per presentar les sol·licituds s’inicia el 30 de desembre de 2018 i finalitza el 25 de març de 2019.

Quantia de les ajudes: La quantia de les ajudes serà del 40 % del cost de la inversió subvencionable amb els màxims de subvenció següents:

 — 10.000 € per punts de recàrrega de potència d'entre 30 kW i 40 kW.

— 15.000 € per punts de recàrrega de potència de més de 40 kW fins a 70 kW.

— 25.000 € per punts de recàrrega de potència a partir de 70 kW.

— 30.000 € per punts de recàrrega de potència a partir de 100 kW.

Addicionalment és subvencionaran 200 €/kW de potència dels punts instal·lats

 

Aquestes ajudes estan finançades per l'impost sobre estades turístiques de les Illes Balears i de mesures d'impuls de turisme sostenible.