torna

Detall de la notícia

Imatge 3609768

Els titulars del Carnet Jove tendran una entrada gratuïta en el Museu de Mallorca

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports signarà un conveni de col•laboració entre l’Institut Balear de la Joventut (IBJove) i el Museu de Mallorca en el marc del programa Carnet Jove per a l’elaboració del Pack Jove 2019. Aquest marc de col•laboració permetrà oferir un val descompte amb una promoció d'una gratuïtat en el preu de l'entrada a l’equipament cultural gestionat per la Conselleria.


Aquest descompte s'aplicarà prèvia presentació del Carnet Jove i el DNI (o document equivalent) juntament amb el lliurament de l’original del val de descompte que s'inclou en el Pack Jove 2019, i que s'obsequiarà a cada un dels titulars de Carnet Jove. Aquesta promoció és vàlida fins el 31 de desembre de 2019 i no acumulable a altres ofertes o promocions.

La vigència d’aquest Conveni queda establerta des del moment de la seva signatura i fins el 31 de desembre de 2019, ambdós inclosos.

El Programa Carnet Jove és un servei que ofereix el Govern de les Illes Balears, a través de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports i per mitjà de l’Institut Balear de la Joventut, l’objectiu del qual és contribuir a millorar la qualitat de vida dels joves de les Illes Balears a través de l'oferiment i la promoció d’avantatges i descomptes en diferents àmbits. Pretén contribuir a promoure noves polítiques de joventut que incentiven la participació social, el foment de la cultura, la mobilitat i l’emancipació dels joves en condicions assequibles i dignes. Tot això suposa donar un valor de participació social i ciutadana al Carnet Jove en sintonia amb el Pla de Cultura de les Illes Balears que impulsa i facilita l’accés a la cultura per part de la ciutadania.

Actualment, Carnet Jove té més de 32.000 titulars a les Illes Balears. El Pack Jove 2019 recollirà 95 vals de descompte i avantatges en les categories d’allotjaments i viatges, cultura, oci, esports, formació, cursos, salut, bellesa, serveis, compres, menjar i beure.