torna

Detall de la notícia

Imatge 3606482

Educació treu a licitació les obres de millora del CEIP Puig de'n Valls a Eivissa i les de l'IES Alcúdia

 

La Conselleria d’Educació i Universitat continua treballant en la millora de les infrastructures educatives de les Illes Balears. Ahir es va publicar la licitació d’una nova obra a la Plataforma de Contractació del Sector Públic, concretament el projecte de reforma parcial de coberta al CEIP Puig de’n Valls al municipi de Santa Eulària, a Eivissa. Aquesta obra surt a licitació per 142.513€ i te un termini d’execució de 12 setmanes. L’objecte d’aquest projecte és la reforma de totes les cobertes de l’edifici A del CEIP Puig d’en Valls, tant les superiors com les tres inferiors per tal d’eliminar les goteres i millorar l’aïllament tèrmic d’aquestes.

Actuació a l’IES Alcúdia

També ha tornat a sortir a licitació el projecte de substitució de lamel·les d’Alcúdia, al Port d’Alcúdia, que havia quedat desert al concurs del passat mes d’octubre. L’actuació consisteix en la substitució de les lamel·les de pvc de la façana per lamel·les d’alumini orientables. També es substituiran algunes fusteries exteriors per persiana mallorquina metàl·lica i una porta vidriera metàl·lica. Aquesta obra ha tornat a sortir a licitació pel mateix preu, 289.602€ i té un termini d’execució de 4 mesos. 


Una vegada publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.