torna

Detall de la notícia

Imatge 3603699

La Fundació Orquestra Simfònica oferirà nadales del món aquest dijous 13 de desembre a l'Auditorium de Palma

El 13 de desembre de 2018, a l’Auditorium de Palma, la Simfònica actuarà amb el Cor Infantil de la Fundació Teatre Principal de Palma, el Cor Infantil Onzequinze de Joventuts Musical de Palma, el Cor Juvenil del Patronat Municipal de Música d’Eivissa, l’Escolania vermells de la Seu i components de la Petita Simfònica. Serà un concert per a totes les edats amb una escenografia espectacular entre els professors de la Simfònica i els joves músics.

Amb la direcció del mestre titular Pablo Mielgo i la coordinació coral de Pilar Riera interpretaran: Christmas festival de L. Anderson; Passejada nadalenca de J. Martorell; The Sound of Music de R. Rodgers; Cançó de bres per a una princesa negra d'A. Rodríguez Sabanés; For the beauty of the earth de J. Rutter; El Mago de Oz d’H. Arlen/C. Sayre; Come to the music de J. Martin; Amigos para siempre d’A. Lloyd i Silent Night d’A. Harris.

Les entrades estan a la venda, entre 15 i 18 euros, i es poden comprar a través de la pàgina web de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears i a l’Auditorium de Palma.