vuelve

Detalle de la noticia

Campanya "I tu, jugues en català?"

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, mitjançant la Direcció General de Política Lingüística, reprèn la campanya "I tu, jugues en català?" que va engegar l'any passat i que té com a objectiu fomentar el joc en llengua catalana. Amb aquest finalitat, es disposa d’una pàgina web (jocsencatala.cat) on es poden trobar els jocs i les juguetes en català que hi ha al mercat i els establiments on es poden adquirir. També es pot descarregar una carta perquè els infants de les Illes Balears puguin escriure als Reis d’Orient.

Dins el marc de la campanya, es proposen dues activitats que poden ser del vostre interès. D’una banda, es torna a posar en marxa el concurs de la carta als Reis d'Orient. Es tracta d’emplenar el formulari que trobareu a la pàgina web de la campanya. L’activitat es proposa amb la intenció que es pugui crear a l’aula un espai de reflexió sobre l’ús de la llengua catalana i els jocs. Entre els infants que emplenin el formulari, se sortejarà un viatge a Port Aventura per a dues persones.

D’altra banda, enguany també es du a terme un concurs fotogràfic. Els concursants han de fer una fotografia que relacioni joc i llengua catalana i l'han de descriure amb una paraula o frase. En el cas de la modalitat infantil (fins a 14 anys), es farà arribar per correu electrònic (itujuguesencatala@gmail.com). Hi ha diversos premis per als guanyadors: un viatge a Londres per a dues persones, lots de jocs...