torna

Detall de la notícia

Campanya "I tu, jugues en català?"

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, mitjançant la Direcció General de Política Lingüística, reprèn la campanya "I tu, jugues en català?" que va engegar l'any passat i que té com a objectiu fomentar el joc en llengua catalana. Amb aquesta finalitat, es va crear una pàgina web (jocsencatala.cat) on es poden trobar els jocs i les juguetes en català que hi ha al mercat i els establiments on es poden adquirir. 

Dins el marc de la campanya, s'ha organitzat un concurs fotogràfic, en què els concursants han de fer una fotografia que relacioni joc i llengua catalana i l'han de descriure amb una paraula o frase. Hi ha diversos premis per als guanyadors: viatges, lots de jocs, subscripcions...

D'altra banda, es torna a posar en marxa el concurs de la carta als Reis d'Orient. Es tracta d’emplenar el formulari disponible a la pàgina web de la campanya. Entre els infants que l'emplenin, se sortejarà un viatge a Port Aventura per a dues persones.

A més, també es pot descarregar el model de carta als Reis perquè els infants la puguin escriure i dipositar-la a les bústies reials.

Podeu trobar tota la informació relativa a la campanya i, en especial, les bases del concurs fotogràfic a jocsencatala.cat.