torna

Detall de la notícia

Imatge 3584137

Art Jove de Fotografia omplirà el barri de Canamunt de les obres finalistes, aquest dissabte

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports celebra el certamen de fotografia Art Jove 2018 aquest dissabte 1 de desembre. Consistirà en una ruta pel barri de Canamunt (Palma), convertit en un museu urbà. Les diferents col·leccions participants estaran exposades a diferents espais del barri (bars, llibreries, comerços...).

 
A les 12 h s’iniciarà l’itinerari a peu des de Ca n’Oleo (carrer de l’Almudaina, 4. Palma), amb aturades a cada exposició on l'autor farà una breu explicació al jurat i al públic assistent.
 
A les 13 h aproximadament es tornarà a ca n'Oleo on el jurat decidirà els guanyadors. El jurat està presidit per José Francisco Cañabate Oliver, fotògraf, i forma per Tomeu Coll Escarrer, fotògraf  i professor d’imatge, Vocal, Bàrbara Vidal Jiménez, fotògrafa, Vocal, Juan José Alfonso Blanes, fotògraf i professor de fotografia i Pilar Negrero Olalla, professional de la Comunicació. 
 
El premi, dotat amb 3.000 €, estan distribuïts de la manera següent: 
 
La persona guanyadora del primer premi a la millor col·lecció rebrà 1.000 € en metàl·lic.
 
La persona guanyadora del primer premi a la millor fotografia rebrà 500 € en metàl·lic.
 
A més, el guanyador del primer premi a la millor col·lecció rebrà un encàrrec professional per part de la Direcció General de Participació i Memòria Democràtica de produir un total de 40 fotos per participar en una exposició itinerant. Per aquest encàrrec rebrà 1.500 € més. Fruit d’aquesta exposició s’editarà un catàleg que produiran conjuntament ambdós organismes de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.