torna

Detall de la notícia

Imatge 3582409

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports i la FESAIB organitzen la I Jornada d'Esport Adaptat

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Fundació per a l'Esport Balear i la Federació d'Esports Adaptats de les Illes Balears (FESAIB) han organitzat la I Jornada d'Esports Adaptats per celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat (3 de desembre), que tendrà lloc a les instal·lacions del poliesportiu Príncipes de España el pròxim diumenge dia 2 de desembre de 10 a 14 hores.

Durant la jornada, els participants amb discapacitat i sense podran practicar esports adaptats com vòlei, slalomboccia, bàdminton, bàsquet o tennis. Aquestes activitats esportives comptaran amb exhibicions dels esportistes del Centre de Tecnificació, esportistes de les Federacions i esportistes de clubs col·laboradors.

A més, també s’organitza una cursa benèfica a través de la qual es poden fer donacions voluntàries a favor de la FESAIB en el moment de realitzar la inscripció a https://www.elitechip.net/. Podeu trobar tota la informació de la I Cursa ‘Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat’ al següent enllaç: https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6591105.

Per tancar la Jornada, Teresa Perales i Úrsula Pueyo realitzaran una xerrada a través de la qual compartiran la seva experiència com a esportistes. Finalment, se servirà un refrigeri per a tots els assistents.