torna

Detall de la notícia

Imatge 3580444

Leopold Hager i Juan Pérez Floristán en el cinquè concert de temporada de la Simfònica

El prestigiós director Leopold Hager torna a Mallorca per dirigir el cinquè concert de temporada de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, a l'Auditorium de Palma, el dijous 22 de novembre de 2018, a les 20:00 h. Una nit on el públic no només podrà gaudir de la Simfònica amb el director austríac sinó que també del guanyador del Primer Premi i del Premi del Públic en el Concurs de Piano de Santander Paloma O'Shea 2015 i guanyador del Primer Premi en el Concurs Steinway de Berlín 2015, Juan Pérez Floristán.

Juan Pérez Floristán interpretarà Rapsòdia sobre un tema de Paganini de S. Rackmaninov. L'incansable i jove pianista, en poc temps ha debutat en alguns dels principals festivals i sales del món, com el Wigmore Hall de Londres, la Herkulessaal de Munic, la Filharmònica de Sant Petersburg, el Béla Bartók Hall de Budapest, la Laeiszhalle d'Hamburg; a festivals com el Klavier-Festival Ruhr, el Festival de Verbier, el Festival de Santander, el Festival de Granada, i a gires per gairebé tot Europa i Llatinoamèrica.

A més de l'obra de Rackhmaninov, el programa del cinquè concert de temporada es completa amb les Variacions per a orquestra sobre un tema de Paganini Op. 26 b. Blancher i la Simfonia núm. 1 Op. 68 de J. Brahms. Aquest programa estarà dirigit per Leopold Hager. Nascut a Salzburg, Àustria, Hager ha dirigit les principals orquestres del món: Staatskapelle de Dresden, Gewandhaus de Leipzig, Filharmònica de Munic, Simfònica de Bamberg, Royal Concertgebouw Orchestra, Orquestra de París i Orquestra Simfònica de Washington, entre d'altres.