torna

Detall de la notícia

Imatge 3574962

Trobada "+ Futur + Progrés = + FP. L'educació que desenvolupa el talent"

La directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, va assistir a la trobada “+ Futur + Progrés = + FP. L’educació que desenvolupa el talent” que va inaugurar el passat dimarts, 13 de novembre, en el Museu del Prado (Madrid) el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que fou acompanyat per les ministres d’Educació i Formació Professional i de Treball, Migracions i Seguretat Social, Isabel Celaá i Magdalena Valerio, respectivament.

Organitzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, hi participaren més de 400 persones del món educatiu i empresarial. En aquest sentit, hi va assistir una representació de la Conselleria d’Educació i Universitat formada per cinc persones, que era el nombre de places de les quals disposava: Lluc Mas, cap del Departament de Formació Professional i Qualificacions Professionals; Antoni Mulet, director del CIFP Nauticopesquera; Bartomeu Alzamora, director del CIFP Joan Taix; Margalida Poquet, directora del CIFP Son Llebre, i Josefa Costa, directora del CIFP Can Marines.

La trobada tenia com a objectiu conèixer des de diferents punts de vista (administracions, empresaris i interlocutors socials) tots aquells aspectes que fan de la formació professional del sistema educatiu no tan sols un pilar bàsic econòmic i social de l’Estat espanyol sinó també una opció educativa de primer nivell per a aquells alumnes que es troben en situació d’escollir el seu itinerari quan acaben les diferents etapes educatives. Hi participaren representants d’empreses rellevants de la majoria dels sectors professionals; organitzacions empresarials i sindicals; administracions educatives de les comunitats autònomes; cambres de comerç; organitzacions de la societat civil, a més de professorat i alguns alumnes de tot el territori nacional.