torna

Detall de la notícia

Imatge 3567218

Romanticisme en el quart concert de temporada de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears amb el violinista solista Ray Chen

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports a través de l’Orquestra Simfònica organitza el quart concert de temporada en el que el romanticisme de F. Mendelssohn, J. Brahms y G. Holst captivarà a l'Auditori de Palma el 15 de novembre, a les 20.00 hores. Per aquesta data, la Simfònica comptarà amb Ray Chen, violinista solista que interpretarà la complexa obra del concert per a violí Op.77 de J. Brahms.

El concert començarà amb l'èxtasi i misteri musical que representa la força indomable de la natura amb l'obertura "Les Hèbrides" de F. Mendelssohn. Abans del descans, Ray Chen serà el protagonista a l'interpretar el complex concert per a violí Op.77 de J. Brahms. Ray Chen és un violinista que redefineix què vol dir ser un músic de clàssica al segle XXI. La seva presència mediàtica amplia els públics clàssics, i arriba a una gran majoria sense precedents a través dels seus seguidors. El notable talent musical es transmet a un públic global, cosa que es tradueix en compromisos amb les principals orquestres i sales de concerts del món.

Per acabar, la Simfònica, acompanyada del Cor de dones de la UIB, interpretaran la grandiloqüent obra de G. Holst, "Els Planetes Op.32". El compositor britànic va estructurar aquesta peça en set moviments, cada un dedicat a un dels set planetes a excepció de la Terra i Plutó. La música de cadascun dels planetes vol mostrar les característiques pròpies de cada un d'ells.

Aquest mateix concert es repetirà el 16 de novembre a les 20:00 h, a l'Auditori de Manacor.