torna

Detall de la notícia

Imatge 3566343

El conseller d'Educació i Universitat lliura els Premis de Formació Professional de grau superior

\ Per primera vegada aquests premis van acompanyats d’una dotació econòmica de mil euros per a cada premiat

\ Un total d’11 alumnes de Formació Professional de Grau Superior de les Illes Balears ha rebut enguany aquest reconeixement

 

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, acompanyat de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, ha lliurat avui horabaixa els Premis Extraordinaris de Formació Professional de Grau Superior de les Illes Balears corresponents al curs 2016-2017. També hi han participat Lluc Mas, cap del Departament de Formació Professional i Qualificacions Professionals, i Maria Antònia Carbonell, cap del Servei de Planificació Participació.

Un dels objectius d’aquests premis és el de potenciar la formació professional i reconèixer la trajectòria acadèmica i professional de qualitat basada en el treball, la dedicació i l’esforç de l’alumnat. Aquests guardons es lliuren als alumnes que han demostrat un rendiment brillant en els seus estudis, així com també una major maduresa professional. Els guardonats han rebut un diploma de reconeixement i per primera vegada una dotació econòmica de mil euros amb la intenció de contribuir a les primeres despeses del seu desenvolupament professional o per continuar la seva formació.

Aquesta convocatòria anual, com a opció prèvia a la inscripció per concórrer als Premis Nacionals de Formació Professional de Grau Superior que convoca el Ministeri d’Educació i Formació Professional (MEFP), representa un incentiu per a tots aquells alumnes que volen confirmar la seva excel·lència en la preparació acadèmica.

El conseller Martí March ha destacat la importància d’aquest alumnes altament qualificats per contribuir al desenvolupament econòmic de les Illes i  per  impulsar l'FP com a eix estratègic en el canvi del model productiu, que es vol aconseguir per a garantir unes millors condicions laborals per als treballadors i els joves de les Illes Balears.

La directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, per la seva part, els ha convidat a ser ambaixadors dels ensenyaments de Formació Professional, per posar-los en valor tant per la seva qualitat formativa com per l’alta inserció laboral en un context econòmic molt canviant.

Els alumnes guanyadors dels Premis Extraordinaris de Formació Professional de Grau Superior de les Illes Balears corresponents al curs 2016-2017 són els següents:

 • Andrea Soledad Bulzomi, Premi extraordinari de formació professional de grau superior de la família professional d’Hoteleria i turisme, de l’IES Isidor Macabich, d’Eivissa.
 • Alba Sánchez González, Premi extraordinari de formació professional de grau superior de la família professional de Sanitat, del CCFP Adema, de Palma.
 • Maria Cristina Batle Salvà, Premi extraordinari de formació professional de grau superior de la família professional d’Administració i gestió, del CC Sant Josep Obrer, de Palma.
 • Salvador Boned Gómez, Premi extraordinari de formació professional de grau superior de la família professional d’ Activitats físiques i esportives, de l’IES Algarb, d’Eivissa.
 • Fátima Elizabeth Amaya Cuesta, Premi extraordinari de formació professional de grau superior de la família professional de Serveis socioculturals i a la comunitat, de l’IES Algarb, d’Eivissa.
 • Jorge Francisco Zamora Fernández, Premi extraordinari de formació professional de grau superior de la família professional d’ Edificació i obra civil, de l’IES Politècnic, de Palma.
 • Alejandro Cerdán País, Premi extraordinari de formació professional de grau superior de la família professional d’Instal·lació i manteniment, de l’IES Politècnic, de Palma.
 • Marina De los Ángeles Ferragut, Premi extraordinari de formació professional de grau superior de la família professional d’Imatge i so, del CPFP Ladat Studios Centre de Formació, de Palma. 
 • Jaume Roig Fiol, Premi extraordinari de formació professional de grau superior de la família professional de Comerç i màrqueting, del CC Sant Francesc, de Palma.
 • Kuljinder Singh Gojlia, Premi extraordinari de formació professional de grau superior de la família professional d’ Informàtica de l’IES Francesc de Borja Moll, de Palma.
 • Javier García San Nicolás, Premi extraordinari de formació professional de grau superior de la família professional de Transport i manteniment de vehicles de l’IES Manacor, de Manacor.

Cal destacar que tots els alumnes guardonats han assistit acompanyats per familiars, representants dels seus centres educatius i per representants de les empreses on varen realitzar les pràctiques del mòdul de Formació en centre de treball.

Una vegada entregats els guardons, els assistents a l’acte han gaudit d’un refrigeri preparat pels alumnes del Departament d’Hoteleria i Turisme de l’IES Calvià.