torna

Detall de la notícia

Imatge 3565125

Reunió amb els coordinadors de les comissions de normalització lingüística dels centres de la zona de Palma i Calvià

La directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, i el cap del Servei de Normalització Lingüística i Formació, Tomeu Barceló, varen mantenir ahir dijous, 8 de novembre, una trobada en el CEP de Palma Jaume Cañellas Mut amb els coordinadors de les comissions de normalització lingüística dels centres de la zona de Palma i Calvià per informar-los de les accions, els programes específics i els programes de formació d’aquest curs 2018-2019 pel que fa a la normalització lingüística.

Durant la seva intervenció, Maria F. Alorda va donar l’enhorabona als docents per la tasca feta i els va encoratjar a difondre bones pràctiques vinculades a la normalització lingüística. En aquest sentit, va anunciar els programes desenvolupats per la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat, entre els quals el programa d’experiència formativa “Parlem català: intercanvis entre centres educatius de territoris de parla catalana” i el “Programa de dinamitzadors lingüístics de centre”, entre d’altres.

Per altra banda, i amb la finalitat de donar suport als docents de l’àrea de llengua catalana, va enumerar les iniciatives engegades en col·laboració amb altres institucions i administracions, a més de detallar les activitats formatives organitzades per la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat.

Aquestes reunions amb els coordinadors lingüístics de centre properament es duran a terme a Menorca (12 de novembre), Manacor (14 de novembre), Inca (16 de novembre), Formentera (20 de novembre) i Eivissa (21 de novembre).