torna

Detall de la notícia

Imatge 3563734

Alumnes d'escoles podran gaudir de la temporada de l'Orquestra Simfònica Illes Balears a l'Auditòrium de Palma per 5€ amb el programa educatiu "Escola5"

La Conselleria de Cultura, a través de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears ha posat en marxa per la temporada 2018/2019 el programa educatiu “Escola5”, complint d’aquesta manera un dels eixos estratègics del Pla de Cultura com és el de garantir que l’educació en les arts i la cultura tengui més rellevància en els programes escolars i incentivar el seu interès; enfortir i intensificar els vincles entre educació i cultura i afavorir i apropar la cultura i l’art a noves comunitats i nous públics. Amb el programa “Escola5” s’ofereix entrades a 5 euros a alumnes d’escoles, instituts, escoles de música i conservatoris i també pels acompanyants siguin pares, professors o tutors.
 
És per això que, amb aquesta iniciativa, es pretén crear un espai per fomentar les orquestres entres els més joves de les Illes Balears i també aprofundir en els coneixements musicals assistint en primera persona a un concert.
 
La Simfònica ha d’estar a prop de la societat que representa. La seva música i els seus músics han d’apropar la música a tots els àmbits socials, conscients que la música és una eina fonamental en la transformació d’un territori.
 
Per aquest motiu, escoles i famílies de les Illes Balears podran gaudir d’aquest preu especial per tota la temporada de l’Orquestra Simfònica Illes Balears a l’Auditòrium de Palma.
 
Per accedir a aquestes places, que són limitades a cada concert, s’haurà de sol·licitar per correu electrònic a informacio@simfonicadebalears.com emplenant les dades d’un formulari.  El termini per enviar la sol·licitud és fins el divendres de la setmana anterior de cada concert sol·licitat.
 
Una vegada acceptada la sol·licitud, les entrades es podran recollir el dia anterior al concert per la tarda o el mateix dijous pel matí, dia del concert,  a les taquilles de l’Auditorium de Palma. Aquesta iniciativa és una continuïtat d’un programa de l’Orquestra.