torna

Detall de la notícia

Imatge 3563701

Surten a licitació obres de millora al CEIP Nova Cabana, de Marratxí

El projecte, de més de 91 mil euros, preveu l’actuació urgent a una de les cobertes del centre

La Conselleria d’Educació i Universitat continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i acaba de publicar a la Plataforma de Contractació del Sector Públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació del projecte de millora del CEIP Nova Cabana, a Marratxí. Les obres surten a licitació per més de 91 mil euros.

Projecte d’actuació al CEIP Nova Cabana, de Marratxí

La reforma prevista al CEIP Nova Cabana, de Marratxí, preveu una actuació urgent a una de les cobertes dels edificis del centre. L’obra surt a licitació per 91.320 euros i té un termini d’execució de 2 mesos.

L’actuació consisteix en la reforma de la coberta de l’edifici annex destinat a menjador i cuina i afecta a una superfície de 623 m2. A més cal destacar que aquesta execució és urgent ja que afecta a la estanquitat de l’edifici.

Aquesta obra surt a licitació, conforme a la nova Llei de contractes del sector públic, a la Plataforma de Contractació del Sector Públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública. Una vegada s’han publicat, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.