torna

Detall de la notícia

Imatge 3542781

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports presenta la lectura dels poemes de l'exposició "Bipolaritat" de Tomeu Coll

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports amb la col·laboració de l’Associació  d’Escriptors en Llengua Catalana presenta a la sala d’exposicions de l’Arxiu del Regne de Mallorca la lectura dels poemes de l’exposició “Bipolaritat” de Tomeu Coll. “Bipolaritat” és una mostra de la relació que tenen les arts plàstiques amb la literatura. Tomeu Coll es va inspirar, per l’elaboració de les seves pintures, en uns poemes dels darrers llibres de quatre poetes amb els quals se sent molt identificat: Mitologia de Pere Joan Martorell, V de Lucia Pietrelli, Afollada de Laia Martínez i Tavernàries de Manel Marí.
 
L’exposició es va inaugurar el passat dia 13 de setembre i es va llegir un poema de cada un dels escriptors. Romandrà oberta fins dia 16 de novembre.
 
En aquesta ocasió, a l’Arxiu del Regne de Mallorca, es farà la lectura de tots els poemes que formen part de “Bipolaritat”. L’acte comptarà amb tres dels autors dels poemaris que il·lustren l’exposició:  Pere Joan Martorell, Lucia Pietrelli i Laia Martínez, a més de la col·laboració de Pau Vadell i Sebastià Alzamora.  
 
En acabar l’acte se servirà una copa de vi Gorgollosa de Can Majoral que porta a l’etiqueta un dibuix de l’artista Tomeu Coll.