torna

Detall de la notícia

Imatge 3542273

Poetes de les Illes Balears presents al 18è Festival nacional de poesia a Sant Cugat gràcies a la Conselleria de Cultura

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics, participa en el 18è Festival nacional de poesia a Sant Cugat que se celebra a Sant Cugat del Vallès (Barcelona) entre el 10 d'octubre i el 10 de novembre.

L'Institut d'Estudis Baleàrics hi ha col·laborat amb el desplaçament dels poetes de les Illes, que en aquesta edició són: Josep Lluís Aguiló i Maria Victòria Secall de Mallorca, Pere Gomila de Menorca, Carles Fabregat d'Eivissa, i Maria Teresa Ferrer de Formentera via TalentIB.

Els poetes de les Balears han estat partícips de l'acte "Les illes recordades" que es va celebrar el passat dissabte 27 al Museu-Monestir de Sant Cugat. Aquest esdeveniment reuneix poetes de Balears i Sardenya on, a banda dels poetes illencs, també hi participen Antoni Canu i Franca Masu.

18è Festival nacional de poesia a Sant Cugat

El Festival nacional de poesia de Sant Cugat assoleix en aquesta edició la majoria d'edat, i està organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes i l'Ajuntament de Sant Cugat, a través del Teatre-Auditori Sant Cugat.

La suma d'activitats del festival és d'una quarantena amb recitals, tallers, exposicions, presentacions de llibres, música, diàlegs, entre d'altres.

Durant el festival es commemora el centenari del naixement de Montserrat Abelló i Manuel de Pedrolo, amb la programació dels espectacles "Contra el caire del temps. Homenatge a Montserrat Abelló" i "Univers poètic". A més, s'homenatja al poeta mallorquí Josep Maria Llompart i Maria-Mercè Marçal.