torna

Detall de la notícia

Imatge 3542188

La Conselleria de Cultura assisteix a WOMEX, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics, per promocionar la música de les Illes Balears

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha viatjat fins a Las Palmas de Gran Canaria per assistir a WOMEX, entre el 24 i el 28 d'octubre.
 
L’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) ha estat present a WOMEX amb un estand propi on s’hi han desenvolupat multitud de reunions amb professionals diversos del món de la música, com agents, programadors, promotors i productors. També s’han desplaçat fins a Las Palmas de Gran Canaria representants de grups de les Illes Balears com Dinamo, Percussí o no, Marco Mezquida i Banda Zeitun, així com del Mallorca Live Festival.
 
Com cada any, l’IEB ha ofert un petit aperitiu per reunir els professionals en un mateix espai i així poder fomentar els intercanvis entre la delegació balear i la resta d’acreditats. Com a novetat d’aquesta edició, el Govern balear ha celebrat aquesta recepció de manera compartida amb les institucions del País Basc i de Catalunya.
 
WOMEX World Music Expo
 
WOMEX és la trobada estatal més important de la indústria musical internacional. Dins el seu programa s’inclou una fira comercial, ponències, conferències, showcases, tallers, entrega de premis i projeccions de pel·lícules. WOMEX, que té lloc cada any a l’octubre, reuneix més de 2.600 professionals de 90 països diferents i es converteix en el punt de trobada d’artistes i professionals d’arreu del món durant cinc dies. Hi té cabuda tot tipus de música des de la més tradicional fins música electrònica, jazz o clàssica.