torna

Detall de la notícia

Imatge 3533240

Educació estudia una nova via per adjudicar les obres d'Eivissa que han tornat a quedar desertes

Martí March i el seu equip s’han reunit avui amb els directors dels centres educatius públics d’Eivissa

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March ha explicat avui a Eivissa que davant les dificultats per adjudicar les obres pendents a Eivissa s’està estudiant una via alternativa per a aconseguir fer aquestes obres.  “Hem fet un esforç per fer una segona licitació conjunta de manera que s'oferís una proposta més atractiva per a les empreses però no ha estat possible” ha explicat March i ha afegit que “estam mirant com ho podem fer, quines vies legals ho permeten, perquè ja fa dues vegades que es declaren desertes aquestes obres i hem de trobar una sortida. El que no pot ser que hi hagi els projectes fets i  els doblers i que, per falta d’empreses que es presentin, les obres no es puguin realitzar. Ho lamentam en primera persona però sobretot pels centres que pateixen aquestes mancances, però la Conselleria no es pot saltar la legalitat. Els serveis jurídics de l’IBISEC estan estudiant una sortida per veure com es poden realitzar aquestes obres  i que es puguin fer el més aviat possible”

Cal recordar que la Conselleria d’Educació i Universitat ha licitat dues vegades quatre obres de millora de les infraestructures educatives d’Eivissa que havien quedat desertes a la primera licitació. Es tracta de les actuacions previstes als CEIP L’Urgell, Can Cantó, Sant Ciríac i Conservatori de Música d’Eivissa. Aquestes obres han tornat a quedar desertes.

Reunió amb els directors dels centres educatius públics d’Eivissa
El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, acompanyat de les directores generals de Personal Docent, Rafaela Sánchez, i de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Alorda, a més dels directors generals de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, i d’Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas, i de la delegada d’Educació a Eivissa i Formentera, Margalida Ferrer, s’ha reunit avui amb els directors de tots els centres educatius públics d’Eivissa amb motiu de l’inici de curs.

March ha explicat que “volem fer un diàleg entre l’administració educativa i els directors dels centres educatius, per veure quin és el clima i l’ambient que es respira en els centres, que es ratifica amb les visites individuals que feim als centres i es complementa amb les reunions amb sindicats, apimas, directors...que feim habitualment al llarg del curs”.