torna

Detall de la notícia

Imatge 3528820

El grup mallorquí Zulu Zulu actua a París al MAMA Festival & Convention, gràcies al suport de la Conselleria de Cultura

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l’IEB dona suport a la música de les Illes Balears impulsant el grup mallorquí Zulu Zulu a participar al MAMA Festival & Convention a París. El grup hi ha fet un showcase aquest dimecres 17 d’octubre.
 
A més, els tècnics de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) hi han programat reunions amb agents, programadors, promotors i productors de la indústria musical, per promocionar la música que es fa a les Illes Balears.
 
Aquest any, l’IEB ha col·laborat amb l’Institut Català de les Empreses Culturals de Catalunya, a través de la seva marca Catalan Arts, organitzant un esdeveniment de networking. Han aprofitat el festival per convocar a diversos professionals francesos, amb l’objectiu de facilitar l’entrada d’artistes de les Illes Balears i de Catalunya en el mercat musical francès.  La convocatòria ha estat rebuda amb gran interès per part de programadors, professionals, comunicadors i artistes presents en aquest esdeveniment.
 
El festival va seleccionar el grup Zulu Zulu i els va donar la oportunitat d’oferir un showcase el dimecres 17 d’octubre al club Machine du Moulin Rouge, que afegeix una nova oferta contemporània al famós cabaret de Pigalle. Juntament amb el conjunt mallorquí, el festival va seleccionar l’artista catalana electrònica Museless, coneguda entre el públic de les Illes ja que va actuar a la passada edició de Fira B!
 
Zulu Zulu
 
Zulu Zulu és una banda mallorquina que conjuga ritmes africans amb melodies pop. Està formada per tres músics: Fi-Lyon, M. Zebra i Girafa#, que conjuguen a la perfecció per crear pop-rock progressiu. La seva posada en escena no deixa indiferent a ningú ja que van vestits amb retalls africans i amb màscares Voodoo. “Defensa Zebra” és el seu àlbum debut, que van llançar al 2017.
 
MAMA Festival & Convention 
 
MAMA Festival & Convention és la major trobada francesa de la indústria musical i s’ha celebrat a París al barri de Pigalle/Montmartre el passat 17, 18 i 19 d’octubre. Aquest festival ofereix la oportunitat a més de 100 artistes per presentar el seu projecte davant professionals de la música, mitjans de comunicació i als assistents del festival parisenc. El gènere que programa aquest festival és essencialment pop-rock.