torna

Detall de la notícia

Imatge 3528802

Final de Disseny gràfic i d'Interiors d'Art Jove 2018, aquest divendres

Aquest divendres 19 d’octubre, la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través del seu programa cultural Art Jove que impulsa l’Institut Balear de la Joventut (IBJove), duu a terme la final del certamen de Disseny gràfic i d'Interiors d’Art Jove 2018, en el Centre Cultural Casa Planas (Av. Sant Ferran, 21. Palma), a partir de les 21 h.
 
Els desset finalistes del Certamen Art Jove de Disseny Gràfic i Disseny d’Interiors disposaran d'un màxim de 5 minuts cada un per explicar el seu projecte al jurat i a la resta de concursants. El jurat es retirarà a deliberar a porta tancada i farà pública la seva decisió a les 21 h,  coincidint amb l’obertura al públic de l’exposició.
 
En la categoria de Disseny d’Interiors, el jurat estarà presidit per Juan Antonio Gálvez Calderón, director de l’EDIB; com a secretària actuarà Natalia Rabaassa Ladrón, coordinadora de l’àrea d’Art Jove,  i seran vocals Antoni Torrandell Cabanellas, arquitecte i professor de Disseny d’Interiors de l’EASD; Inés Portell Cardell i Jaume Juan Calvo, ambdós dissenyadors d’interiors. 

El jurat del certamen en la categoria de Disseny Gràfic estarà presidit per Antonio Rigo Grau, coordinador del departament de Disseny Gràfic de l’EDIB;  com a secretària intervindrà Natàlia Rabassa Ladrón, coordinadora de l’àrea d’Art Jove i els vocals seran Clara Català Bernabé, coordinadora del departament de Disseny Gràfic de l’Escola d’Art Superior i de Disseny de les Illes Balears; Maria Magdalena Huguet Ballester, periodista, i Toni Camps Duran, periodista, dissenyador gràfic i desenvolupador de Webs.

Els projectes finalistes de Disseny Gràfic són:
 
L’altra Mirada, d’Eliana García
Un mar d’art, de María Grande
L’art del futur, de Guillem Marc Femenies
Explosió creativa, d’Albert Tomàs Font
Les dimensions de l’art, de Byron Mateo
Connexió Creativa, de Paloma Ojea
L’instint més animal, d’Alona Vinç
What the f**k!, de Maria Antònia Porras
 
Els finalistes de Disseny d’Interiors en la categoria de Projectes de Futur són:
 
Palau d’Aiamans, de Toni Quetglas
Son Dureta Nou, de Xavier Oliver
Ca n’Arbona, de Maria Estelrich
Casal de Joves, de Marina Alcàntara
 
Els finalistes de Disseny d’Interiors en la categoria de Projectes Realitzats són:
 
Casa Pex, de Carlos Antón
Hotel Palas Atenea, d’Adriana Sans
Es Fortí, d’Antoni Gelabert
Dues peces i un sòcol, d’Adrià Talens i Itziar Lafuente
Casa Plecs, d’Aina Bigorra i Erick Herrera
 
Per tal de completar la vetllada, a partir de les 21.30 h hi actuarà  el grup BILO, finalista del certamen de Creació Musical Art Jove 2018. L'entrada és lliure i gratuïta.