torna

Detall de la notícia

Imatge 3527489

III Jornades de Cultura Popular i Tradicional de les Illes Balears

Els dies 2 i 3 de novembre de 2018 es duran a terme les III Jornades de Cultura Popular i Tradicional de les Illes Balears, que tendran lloc a l’illa de Formentera al Centre de Dia de Sant Francesc Xavier. Formen part d’un cicle de quatre jornades que està previst que tenguin una periodicitat anual i de rotació entre les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.
 
El Consell Assessor de Cultura Popular i Tradicional de les Illes Balears, en les seves funcions de salvaguardar i difondre el patrimoni cultural immaterial, ha tengut la iniciativa de fer  aquestes Jornades d’estudi i de reflexió que es duran a terme amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears i del Consell Insular de Formentera.
 
Enguany, les III Jornades tendran com a tema general els equipaments culturals: museus i  patrimoni immaterial, patrimoni immaterial i territori, i arxius de memòria: objectes, imatges i sons.
 
Com en anys anteriors, hi participaran, com a ponents, especialistes illencs i de fora de les Illes, que són bons coneixedors dels diferents vessants del tema que tracten, i acabaran les III Jornades amb un debat final al qual assistiran tots els ponents i els assistents
 
Podeu consultar més informació i fer-hi la inscripció fins al 29 d'octubre en aquest enllaç: http://www.caib.es/sites/departamentdecultura/ca/formulari_dinscripcia/