torna

Detall de la notícia

Imatge 3526973

Activitat de formació: "Actualització de les competències directives"

S’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Actualització de les competències directives”. Aquesta formació, organitzada per la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat, s’adreça a docents que estiguin exercint o hagin exercit la direcció a un centre públic per un període superior a un any o estiguin en possessió d’habilitacions o acreditacions de directors de centres públics. En aquest sentit, tendran prioritat aquells docents que actualment es trobin exercint la direcció escolar. Cal remarcar que els docents habilitats o acreditats per exercir la direcció hauran d’enviar la justificació acreditativa corresponent per correu electrònic abans que es tanqui el període d’inscripció, tal i com s’especifica a la convocatòria.

L’activitat formativa constarà de 60 hores, 35 de les quals es faran en modalitat presencial i les 25 restants, a distància. La primera jornada presencial es durà a terme el proper dia 12 de novembre, mentre que la darrera tendrà lloc el dia 18 de febrer.

Per a facilitar la participació de tots els docents interessats, la part presencial d’aquesta formació es desenvoluparà en el CEP de Palma a través de cinc jornades intensives de 8 hores de durada cada una. Els centres de professorat (CEP) de Menorca, Eivissa i Formentera es faran càrrec de les despeses de desplaçament dels docents d’aquestes illes que resultin admesos.

Termini d’inscripció: del 16 al 28 d’octubre de 2018 a través del Portal del personal.