torna

Detall de la notícia

Imatge 3525312

Activitat de formació per als docents coordinadors i tutors de pràctiques d'estudiants de la UIB

La Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat i la Universitat de les Illes Balears (UIB), mitjançant el Programa de Millora de la Formació Inicial dels estudis de mestre i de professorat de secundària, han organitzat una formació per als coordinadors i tutors de pràctiques d’estudiants del Màster de  Formació del Professorat de la UIB.

Dins el marc de les diferents accions que s’estan duent a terme a partir de les propostes d’un grup de treball mixt entre la Conselleria d’Educació i Universitat i la UIB s’estan dissenyant formacions per impulsar i facilitar la tasca dels coordinadors de les pràctiques dels centres educatius de les Illes Balears i també dels tutors de pràctiques dels estudiants.

Aquesta primera formació s’adreça als centres de secundària, formació professional, centres d’educació de persones adultes i altres centres acollidors de practicants del Màster de Formació del Professorat. En concret, pretén oferir al professorat de secundària una actualització respecte a la seva tasca de coordinació i tutorització en el marc del Màster de Formació del Professorat. La proposta es fonamenta en la pràctica reflexiva i en l’acompanyament des de la pràctica reflexiva com a base per dur a terme un assessorament viable, eficaç i significatiu als futurs professionals de l’educació secundària de les Illes Balears.

El curs començarà el proper dia 30 d’octubre, a les 17 hores, a l’aula de videoconferències de l’edifici Guillem Cifre de Colonya de la UIB. L’equip de formadors estarà compost per Olga Esteve, Antoni Giner, Maria Rosa Rosselló, Miquel Oliver, Agustí Vergés, Damià Tomàs, Carme Pinya i Bartomeu Mut.

Termini d’inscripció: del 10 al 21 d’octubre de 2018 a través del Portal del personal.