torna

Detall de la notícia

Imatge 3499989

Els assessors dels CEP reprenen la formació de formadors per continuar millorant la facilitació de les formacions en els centres educatius

Els assessors dels centres de professorat (CEP) de les Illes Balears es varen reunir el passat 25 de setembre en el CEP de Palma Jaume Cañellas Mut per continuar amb la formació de formadors que cada curs organitza la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat amb la finalitat de garantir el bon desenvolupament del model de formació del Pla Quadriennal de Formació del Professorat 2016-2020.

En aquesta ocasió la jornada formativa va servir per treballar aspectes com les competències socioemocionals dels assessors, l’avaluació de l’impacte de la formació i la posada en marxa del protocol d’observació entre iguals per assegurar la transferència de la formació en centres a l’aula i en el conjunt del centre. Hi participaren com a ponents la doctora Begoña de la Iglesia Mayol, de la Universitat de les Illes Balears (UIB), i Neus Ferrer i Barbany, del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.        

La directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, va inaugurar la jornada i aprofità l’avinentesa per animar i encoratjar els assessors perquè facin un acompanyament d’èxit als processos formatius que actualment es duen a terme en els centres educatius de les Illes Balears. Per la seva banda, Tomeu Barceló, cap del Servei de Normalització Lingüística i Formació, exposà les actuacions que es tenen previst fer durant el curs actual i agraí expressament la tasca que els assessors realitzen per desenvolupar el Pla Quadriennal de Formació del Professorat.