torna

Detall de la notícia

Imatge 3495984

Martí March destaca la normalitat de l'inici de curs a Eivissa i Formentera

El conseller d’Educació i Universitat ha visitat avui l’IES Sa Blanca Dona d’Eivissa

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, ha destacat avui matí "la normalitat de l’inici de curs a Eivissa i Formentera". Ho ha fet en el marc de la visita a l’IES Sa Blanca Dona d’Eivissa, acompanyat del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, i la delegada d’Educació a Eivissa i Formentera, Margalida Ferrer.

March ha explicat que un dels temes en el que s'està fent feina intensament des de la Conselleria és en el d'avançar amb les millores de les infraestructures. I s'ha referit específicament al CEIP Ses Planes de Sant Josep, al municipi de Santa Eulària i al nou CEIP de Sant Ferran a Formentera. En el cas de Sant Josep ha declarat que "la legislatura anterior no es va fer res per cercar solar, ha hagut de passar uns tràmits, l’ajuntament ja té el projecte definitiu i a finals d’any es preveu que es comenci a construir. Però té solar, té projecte i te pressupost. En el cas de Sant Carles tenim el projecte definitu a punt, i l'ajuntament ara ens ha donat, el mes de juny, un altre solar per ampliar-lo, però encara no tenim solar definitiu per un altre CEIP a Santa Eulària. A Formentera el projecte està a punt de lliurar-se i és compartit amb el Consell de Formentera perque també inclou una escoleta." El conseller ha volgut fer esment a la necesssitat de comptar amb la col·laboració institucional per tirar endavant els projectes.

El conseller ha volgut destacar que a les Pitiuses hi ha un moviment de renovacio pedagògica important i ha explicat que l'IES de Sa Blanca Dona és un dels centres més punters en temes d'innovació ja que forma part de la xarxa de centres PIP (Projectes d'Innovació Pedagògica).