torna

Detall de la notícia

Imatge 3495336

Inici del període d'inscripció a la formació per al Desenvolupament de la Funció Directiva

La Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat convoca 30 places per a una nova edició de la formació per al desenvolupament de la funció directiva.

En aquesta edició, els destinataris de la formació són funcionaris de carrera en actiu que no han exercit la direcció en un centre docent públic més d'un curs escolar.

Els que ja han exercit o fa més d’un any que són directors es podran inscriure a una formació d'actualització de les competències directives per a la qual s'habilitarà una convocatòria específica durant aquest curs escolar.

Els directors, caps d’estudis i secretaris en exercici tendran accés prioritari. Per aquest motiu, en cas que es doni aquesta circumstància, els sol.licitants ho hauran de fer constar a l’apartat “càrrec”. A més, els directors en exercici interessats hauran de fer constar a “observacions” el temps que porten exercint el càrrec.

La formació es desenvoluparà entre els dies 18 d’octubre i 8 de febrer de 2018. Com en l’edició anterior, consta de 120 hores, 60 de les quals seran presencials, i les altres 60 s’impartiran en modalitat a distància. La part presencial es durà a terme en cinc trobades que tendran lloc els mesos d’octubre, novembre, gener i febrer.

El període d’inscripció estarà comprès entre els dies 17 i 25 de setembre.

La inscripció es realitzarà mitjançant el Portal del Personal. En cas de resultar admesos, els docents inscrits a la formació hauran de sol.licitar a la Direcció General de Personal Docent el corresponent permís d’assistència , tal i com s’indica a la convocatòria.