torna

Detall de la notícia

Imatge 3494318

Activitat de formació: Acreditació en metodologies per a l'aprenentatge d'àrees no lingüístiques en llengües estrangeres

El 15 de setembre s’obrirà el període d’inscripció a la formació d’Acreditació en metodologies per a l’aprenentatge d’àrees no lingüístiques en llengües estrangeres, d’acord amb la resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres i de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat de 16 d’abril de 2018.

Aquesta formació té la intenció de facilitar el bon funcionament de l’ensenyament d’àrees, assignatures, matèries o mòduls no lingüístics en llengües estrangeres als centres públics i privats sostinguts amb fons públics i amb l’objectiu de millorar la competència comunicativa de l’alumnat, mitjançant l’augment del seu temps d’exposició a la llengua estrangera.

Els destinataris són els docents d’educació primària, educació secundària obligatòria i postobligatòria, i de formació professional dels centres públics o centres privats concertats de les Illes Balears que imparteixen o volen impartir àrees no lingüístiques en llengües estrangeres.

Per dur a terme aquestes acreditacions s’ha comptat amb un equip de formadors experts: Oriol Pallarès, formador sobre AICLE i Plurilingüisme del Departament d’Ensenyament i del Postgrau en AICLE de la UAB; Kjell Ribert, consultor noruec especialista en migracions i conflictes culturals; Rosamaria Felip, professora associada del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i professora col·laboradora a la Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat de Vic; Joan Free, Màster en TESOL de Hunter College de la City University of New York i auxiliar d’anglès al CC Es Liceu, i Jill Simon, formadora del professorat en el programa Generació Plurilingüe del Departament d’Ensenyament de Catalunya i professora associada en el Departament de Didàctica de la Llengua i de la Literatura UAB.

S’oferiran dues formacions de 60 hores, amb 40 hores presencials i 20 a distància. Una formació es durà a terme al CEP d’Eivissa i una altra al CEP de Palma.

Termini d’inscripció: la inscripció es realitzarà mitjançant el Portal del personal de dia 15 a dia 24 de setembre de 2018.