torna

Detall de la notícia

Imatge 3493375

Formació inicial per al nou professorat d'educació de persones adultes

La Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat organitza les formacions inicials per al nou professorat d’educació de persones adultes. Aquesta formació va adreçada prioritàriament al professorat que s’incorpora per primera vegada a un centre d’educació de persones adultes (CEPA), tot i que aquest any estarà obert a tot el professorat en actiu que treballa en l’educació de persones adultes, ja que hi haurà una sessió sobre estratègies i recursos metodològics en l’educació de persones adultes. Aquesta sessió serà impartida per Ramon Paraíso, llicenciat en Història i amb el màster de Direcció i gestió de centres educatius de la Universitat de Barcelona. Paraíso ha exercit des de l’any 2008 a l’any 2018 com a director del Centre de Formació de Persones Adultes Maria Dolors Paul a Cunit (Tarragona).

El curs és de caràcter semipresencial, té una durada de tretze hores i s’articula en tres parts diferenciades: una introductòria a la tipologia de centres i alumnat, una per aprofundir en metodologies específiques del treball amb persones adultes i una tercera part a distància sobre la transferència a l’aula.

Per atendre millor el professorat de totes les illes, s’han convocat tres formacions, una per al professorat de Mallorca, una per al de Menorca i una per als docents d’Eivissa i Formentera. La inscripció s’ha de fer a través del Portal del personal.

Lloc, dates i horaris

Mallorca (CEP de Palma)

Sessió presencial introductòria – 24 de setembre de 2018 (de 10 a 13h).

Sessió sobre metodologia – 27 de setembre de 2018 (de 16.30 a 20.30h).

Menorca

Sessió sobre metodologia a la seu del CEP Menorca de Maó – 22 de setembre de 2018 (de 10 a 14 h).

Sessió presencial introductòria al CEPA Ciutadella – 25 de setembre de 2018 (de 10 h a 13 h).

Eivissa i Formentera (CEP d’Eivissa)

Sessió presencial introductòria – 27 de setembre de 2018 (de 10 a 13 h).

Sessió sobre metodologia – 6 d’octubre de 2018 (de 10 a 14 h).

Termini d’inscripció: del 12 al 17 de setembre (Menorca) i del 13 al 19 de setembre (Mallorca i Eivissa i Formentera).