torna

Detall de la notícia

Imatge 3470944

El programa SOIB Visibles ocuparà 19 persones aturades majors de 35 anys a Calvià durant sis mesos

El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, ha assistit a la presentació del programa SOIB Visibles a Calvià, on es contractaran 19 persones majors de 35 anys durant sis mesos i a jornada completa. A la presentació hi ha assistit també el director general d’Ocupació i Economia, Llorenç Pou; el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez; la tinent de batle presidenta de l'IFOC, Nati Francés i el gerent de l'IFOC, Darío Espallargas.

El programa SOIB Visibles està destinat a persones en situació d’atur, majors de 35 anys i una de les seves línies s’orienta a entitats locals, com és el cas del municipi de Calvià.

Durant la presentació, el conseller ha destacat la posada en marxa el juliol de dos projectes amb les persones contractades a través del programa SOIB Visibles. El primer projecte, “Noves oportunitats, ocupa tres persones i el segon projecte, “Calvià Integra 2018”, n’ocuparà 16 persones. Els beneficiaris del programa realitzaran tasques de manteniment de zones enjardinades, de finques i espais públics, restauració i rehabilitació a edificis públics i la normalització i digitalització de documentació.

A més, Negueruela ha volgut posar en valor les inversions en programes del SOIB al municipi de Calvià des de l’inici de legislatura, que ha rebut quasi 4 milions d’euros i ha beneficiat més de 230 persones. Quant al programa SOIB Visibles, el conseller ha assenyalat que en 3 anys s’han pogut beneficiar prop de 2.300 persones desocupades amb una inversió de més de 23,4 milions d’euros.