torna

Detall de la notícia

Imatge 3461268

Un test d'agudesa visual, punt de partida de la campanya contra l'assetjament escolar

Un test d’agudesa visual en què a 16 adolescents se’ls projecten imatges de casos d’assetjament escolar és el punt de partida del vídeo de la campanya de lluita contra aquestes pràctiques que ha posat en marxa el Govern de les Illes Balears.

“No te pots quedar allà mirant com si no passàs res”, “si jo hi som davant, hem de reaccionar”, “tots hem de tenir el mateix dret a ser feliç”, assenyalen els joves en reacció a les projeccions, que mostren pràctiques d’assetjament des del punt de vista de la persona assetjada.

En menys d’una setmana, la producció ha arribat a més de 256.000 persones i 84.000 espectadors únics a través de Facebook, amb més de 3.400 ‘m’agrada’ i més de 10.000 interaccions en total, i suma més de 2.700 reproduccions a Youtube i més de 1.400 a Twitter.

“En un any, l’assetjament s’ha reduït un 28% a les Illes Balears, però encara queda molt per fer. Si ho pots veure, també ho pots aturar. Parlar és ajudar”, s’explica al vídeo, que ha tingut també difusió fora de l’arxipèlag: prop del 12% de les reproduccions s’han registrat a Catalunya i més del 3,5%, a la Comunitat Valenciana.

Podeu veure’l fent clic AQUÍ.