torna

Detall de la notícia

Imatge 3461064

Ajudes d'allotjament per fomentar la integració dels nous estudiants de la UIB a la vida acadèmica del campus universitari durant el curs 2018-2019

Resolució del conseller d'Educació i Universitat de 10 d'agost de 2018 per la qual s'aprova la convocatòria d'ajudes d'allotjament per fomentar la integració dels nous estudiants de la Universitat de les Illes Balears a la vida acadèmica del campus universitari durant el curs 2018-2018.

 

Es convoquen un total de nou beques d’allotjament, d’acord amb el detall següent:

 

-    Una beca per a la incorporació de dones a l’alumnat dels estudis que s’imparteixen a l’Escola Politècnica Superior.

-    Dues beques per a alumnes de Menorca.

-    Dues beques per a alumnes d’Eivissa.

-    Dues beques per a alumnes de Formentera.

-    Dues beques per a alumnes de Mallorca residents a algun dels municipis següents: Pollença, Alcúdia, Muro, Santa Margalida, Artà, Capdepera, Son Servera, Sant Llorenç, Manacor, Felanitx, Santanyí i ses Salines.

 

La dotació màxima de les beques és de 514,00 euros mensuals durant el curs 2018-2019 (d’octubre a juny, ambdós inclosos) per al finançament del servei d’allotjament i berenar a la residència d’estudiants de la UIB.

 

S'obri el termini per presentar les sol·licituds des de l'endemà de la publicació de la resolució en el BOIB fins el 21 de setembre de 2018.