torna

Detall de la notícia

Imatge 3455056

Educació adjudica les obres de millora del CEIP Ponent a Inca

Es tracta d’una important actuació que suposa una inversió de més de 441 mil euros

La Conselleria d’Educació i Universitat continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i acaba d’adjudicar el projecte d’ampliació i reforma del CEIP Ponent, d’Inca. Aquest important projecte de millora s’adjudica a l’empresa Tomeu Rosselló per un total de 441.650 euros.

Projecte de millora del CEIP Ponent d’Inca

El projecte de millora al CEIP Ponent d’Inca suposa una important ampliació del centre que solucionarà els problemes d’espai actuals. L’obra ha resultat adjudicada a l’empresa Tomeu Rosselló per un import de 441.650 euros i té un termini d’execució de 5 mesos.

Una obra que dona més espai al centre

El projecte contempla l’ampliació de l’actual edifici amb la construcció de quatre noves aules. L’edifici consta de planta baixa i planta primera amb una disposició en forma d’U i amb un pati de joc i fora d’aquest les pistes esportives. El cantó sud-est de l’edifici només està edificat en planta baixa, havent-hi en planta primera una terrassa que és a on s’ubicaran les noves aules, amb accés des de l’interior de l’edifici i amb una sortida per una escala metàl·lica fins al pati central.

Una vegada licitades aquestes obres podrien començar en un termini de 1’5 mesos

Aquesta actuació de més de  441 mil euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.