torna

Detall de la notícia

Imatge 3436331

El Govern convoca per primera vegada ajudes per als allotjaments de les seleccions autonòmiques durant els Campionats d'Espanya en Edat Escolar

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports llença per primera vegada ajudes per als allotjaments de les seleccions autonòmiques de les Illes Balears durant la seva participació en els Campionats d'Espanya en Edat Escolar convocats pel Consejo Superior de Deportes per a l’any 2018 i per un import màxim de 62.000 euros. Concretament, són objecte de subvenció les despeses de desplaçaments per carretera o tren i les relatives a la manutenció i a l’allotjament dels esportistes i tècnics de les seleccions autonòmiques de les federacions esportives de les Illes Balears derivades de la participació en els Campionats d’Espanya en Edat escolar de l’any 2018. Aquestes ajudes es sumen a les ja existents per als desplaçaments entre les Illes Balears i la resta de l’Estat.
 
Amb aquests ajuts, que abans convocava el Consejo Superior de Deportes i que ara recupera la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General d’Esports i Joventut, es respon a una reclamació històrica de les federacions i seleccions autonòmiques.
 
Podran ser beneficiaris d’aquestes subvencions les seleccions autonòmiques de les federacions esportives de les Illes Balears de les categories aleví, cadet, infantil i juvenil i els corresponents tècnics federatius que participin en els Campionats d’Espanya en edat escolar de l’any 2018.
 
Les federacions esportives de les Illes Balears seran les encarregades seleccionar els esportistes i tècnics que formen part de les seleccions autonòmiques i de realitzar els tràmits de sol·licitud i justificació de les subvencions objecte d’aquesta convocatòria.
 
La convocatòria es publica aquest dijous en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i el termini per a presentar sol·licituds acaba el 16 d’agost de 2018.