torna

Detall de la notícia

Imatge 3435355

El Govern reconeix els saltadors de trampolí Adrián Abadía i Matthew Wade, medalles en el Campionat d'Europa Júnior

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha distingit els saltadors de trampolí Adrián Abadía i Matthew Wade per haver aconseguit or i plata en el darrer Campionat d’Europa Júnior de salts de trampolí.
 
Fanny Tur, consellera de Cultura, Participació i Esports, els ha lliurat a cada un una placa de reconeixement d’aquests mèrits, acompanyada de Carles Gonyalons, director general d’Esports i Joventut, Josep Abrines, gerent de la Fundació per a l’Esports Balear, i Vicente Cáceres, president de la Federació Balear de Natació. La recepció als dos esportistes ha estat aquest dimarts al museu del Centre d'Interpretació de l'Esport de les Illes Balears, situat en el Palma Arena, i han estat acompanyats de Donald Miranda, el seu director tècnic del programa de tecnificació esportiva del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears (CTEIB), que gestiona el Govern de les Illes Balears.

Adrián Abadía ha estat medalla d’or en tres metres sincronitzats i medalla de plata en un i tres metres i Mathew Wade, medalla d’or en tres metres sincronitzats i medalla d’or en trampolí d’un metre; tots dos en el darrer Campionat d’Europa Júnior de salts de trampolí celebrat a la localitat noruega de Bergen. L'últim títol d'Europa júnior masculí per a Espanya es remunta a Edimburg 2003.